Hytter til overnatting

Hytter for langtidsleie.

Vi har syv hytter for utleie, og leier ut til private eller bedrifter som har behov for å være over tid. Det vil si at vi leier ut til dere som skal være fra en uke eller mer. Dersom har behov for et sted å bo kan vi, basert på tidsrom, leietid og antall personer, GI DERE ET TILBUD.
Kontaktinformasjonen finner dere nederst på siden.

god standard

Alle hyttene holder god standard, er lyse og trivelige, renoverte, isolert og oppvarmet med strøm.

Inkluderer sengetøy og skifte

Når du leier hytte hos oss omfatter det en tjeneste fra oss hvor vi skifter sengetøy ved faste intervaller gjennom leieperioden.

godt bad

Alle hyttene har eget bad med dusj og toalett. Vi etterfyller papir, og bytter regelmessig ut hådklær slik at du alltid har et sett som er rent.

Internett

Som gjest hos på Buktamoen vil du også få tilgang til internett. Vi har trådløs tjeneste som du som gjest får tilgang til slik at du kan holde deg oppdatert på dine digitale plattformer.

Kjøkken for å lage egne måltider

Kjøkkenet inneholder det meste som er nødvendig for å lage varm og kald mat. To kokeplater, mikrobølgeovn og kjøleskap gjør at den som velger å bo over tid har anledning til å lage alle sine egen måltider.

Vi rengjør for deg

Når du bor hos oss omfatter dette også renhold av den hytten du leier. Vi sørger for at det regelmessige blir rengjort. Hos oss skal du kunne bruke tiden på formålet med å være her.

tilrettelagt for bevegelseshemmede

To av hyttene er forberedt for bevegelseshemmede som gjør at det er mulig å bo i hyttene dersom du benytter hjelpemidler for å bevege deg. Hyttene er noe større enn de andre, og kan også være et alternativ dersom du skal være over lengre tid og ønsker litt mer plass.